PDA

View Full Version : kde-wiνndow-decorator

Arielis
February 21st, 2008, 12:22 AM
Πιστεύω πως όσοι χρησιμοποιούν compiz-fusion έχουν νιώσει αυτό το error στο πετσί τους.
Αυτό που συμβαίνει είναι σε άσχετες χρονικές στιγμές κρασάρει το εν λόγω πρόγραμμα, οπότε μένεις χωρίς window decorator.:mad:
Τελικά τι φταίει και κρασάρει, και το κυριότερο, υπάρχει λύση;

djdoo
February 21st, 2008, 12:10 PM
Kρασάρει ε?

Λοιπόν θέλω στοιχεία...
Διανομή, Καρτα γραφικών, εκδοση Compiz (κ γενικά τι πακέτα έχεις βάλει), εκδοση Xorg.

Ριχτα κ βλεπουμε!;)

Arielis
February 21st, 2008, 08:25 PM
Το πρόβλημα μου παρουσιάζεται και στα δύο μου συστήματα (με διαφορετικές διανομές) και το έχω παρατηρήσει σε συστήματα φίλων. Στο φορητό χρησιμοποιοώ Kubuntu 7.10 με την embeded κατρα γραφικών της Intel έκδοσηκαι έκδοση Xorg 7.2 .Τα πακέτα που έχω εγκαταστήσει είναι αυτά που λές στο turtorial (ακολούθησα το δικό σου και στα δύο συστήματα)
Στο δε σταθερό χρησιμοποιώ opensuse 10.3 με Nvidia FX 5200 και driver 100.14.19. To Xorg εδώ έχει έκδοση 7.2

djdoo
February 22nd, 2008, 08:24 AM
Λοιπόν μπορείς να ενεργοποιήσεις για το ζήτημα τον Διαχειριστή Καταρεύσεων στο CCSM και εκει στη Γραμμή Εντολών του Διαχειριστη Παραθύρων γράψε kwin.

ΟΚ?

Arielis
February 23rd, 2008, 01:10 AM
Εντάξει. Θα σε ενημερώσω για τυχόν προβλήματα.
Ευχαριστώ!

Arielis
March 7th, 2008, 10:56 AM
Δυστυχώς το πρόβλημα συνεχίζει...
Και σα να μην εφτανε αυτό, μόλις έκανα upgrade το Compiz και μου παρουσιάζεται άλλο πρόβλημα.
Κάθε φορά που μπαίνει το screensaver, χάνω πάλι το kde-window-decorator
Μήπως τελικά είναι αρκετά buggy; Να αλλάξω σε emerald;

djdoo
March 7th, 2008, 04:31 PM
Κοίτα εγω χρησιμοποιώ μόνο το emerald...

Το άλλο δεν μ' αρέσει κ δεν το χω δοκιμάσει οπότε δεν μπορώ να πω αν είναι buggy.

Το emerald όμως δεν μου έχει κρασάρει ποτε...

Arielis
March 11th, 2008, 04:50 PM
Μάλιστα. Οπότε μάλλον ήρθε η ώρα να κάνω το μεγάλο βήμα:d